С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Чифлик Ливади

Чифлик Ливади
08 Септември 2017, 11:05
Share Tweet Pin it Share
  Чифлик Ливади е първата поликултурна ферма в България, в която се отглеждат на пасища различни животни. Не се използват антибиотици, соя, трупно брашно, генномодифицирани продукти. Намира се на 6 км. от гр. Сандански на част от територията на винарна "Дамяница", прилежащите пасища както и пасища в различни села около града.В Чифлик Ливади осигуряват на всяко животно достъп до паша, чист въздух, слънце и вода, като постоянно сменят територията, за да се прекъсва цикълът на паразитите.Повече за поликултурното фемерство може да разберете от най-известния фермер в света - Джоел Салатин, който ще гостува в България с майсторски клас, лекция и вечеря.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/3 снимки в галерията Чифлик Ливади е първата поликултурна ферма в България, в която се отглеждат на пасища различни животни. Не се използват антибиотици, соя, трупно брашно, генномодифицирани продукти. Намира се на 6 км. от гр. Сандански на част от територията на винарна "Дамяница", прилежащите пасища както и пасища в различни села около града.
В Чифлик Ливади осигуряват на всяко животно достъп до паша, чист въздух, слънце и вода, като постоянно сменят територията, за да се прекъсва цикълът на паразитите.

Повече за поликултурното фемерство може да разберете от най-известния фермер в света - Джоел Салатин, който ще гостува в България с майсторски клас, лекция и вечеря.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.