С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

GO4Raw

Бакхус
22 Май 2018, 17:01
Share Tweet Pin it Share
  Може да се каже, че GO4Raw почти са стигнали там, където отиват все повече хора - към света със суперздравословни, суперкачествени и супервкусни храни. Както подсказва RAW в името им, специализират в суровите продукти. GO пък не е просто за благозвучие, а марката участва активно в подкрепата на спортисти и спортни събития.Имат био сертификат и собствена производствена база в Драгоман. Могат да се похвалят и с няколко международни признания, включително първо място в категория "Иновации" за най-добър продукт от изложението Boifach 2017 и победител в категория "Best New Organic Food product на изложение Natural & Organic Products Scandinavia 2016.Подобни новини (и храни) ни зареждат само с позитивна енергия, а на Бакхус StrEAT Fest ще ги разпитваме много за веган рецепти, хранителни стойности и можем ли да изтичаме маратон, ако сме суровоядци.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/6 снимки в галерията Може да се каже, че GO4Raw почти са стигнали там, където отиват все повече хора - към света със суперздравословни, суперкачествени и супервкусни храни. Както подсказва RAW в името им, специализират в суровите продукти. GO пък не е просто за благозвучие, а марката участва активно в подкрепата на спортисти и спортни събития.

Имат био сертификат и собствена производствена база в Драгоман. Могат да се похвалят и с няколко международни признания, включително първо място в категория "Иновации" за най-добър продукт от изложението Boifach 2017 и победител в категория "Best New Organic Food product на изложение Natural & Organic Products Scandinavia 2016.

Подобни новини (и храни) ни зареждат само с позитивна енергия, а на Бакхус StrEAT Fest ще ги разпитваме много за веган рецепти, хранителни стойности и можем ли да изтичаме маратон, ако сме суровоядци.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.


Купете онлайн билет от тук: