С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Мурсала

Бакхус
28 Май 2018, 16:29
Share Tweet Pin it Share
  Smart Sisters ще ви изкушат с MURSALA - единственият щоколад в света с екстракти от български билки, ръчно изработен в лимитирани серии по стара занаятчийска традиция.Уникалният вкус и функционален ефект на МURSALA се дължи на специално подбраните висококачествени органични екстракти от български билки, известни с множеството си здравословни ползи и вълшебни аромати.Защо наричат MURSALA "шоколад за настроение" и какви са магичните свойства на вложените в шоколада билки ще разберете лично от създателките на рецептата Smart Sisters. Открийте богатството на българската природа в MURSALA Wild и MURSALA Chill out!Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията Smart Sisters ще ви изкушат с MURSALA - единственият щоколад в света с екстракти от български билки, ръчно изработен в лимитирани серии по стара занаятчийска традиция.
Уникалният вкус и функционален ефект на МURSALA се дължи на специално подбраните висококачествени органични екстракти от български билки, известни с множеството си здравословни ползи и вълшебни аромати.
Защо наричат MURSALA "шоколад за настроение" и какви са магичните свойства на вложените в шоколада билки ще разберете лично от създателките на рецептата Smart Sisters.

Открийте богатството на българската природа в MURSALA Wild и MURSALA Chill out!

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: