С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Харман

Харман
26 Май 2019, 15:33
Share Tweet Pin it Share
  Какво ще ви предложим на Бакхус StrEAT Fest:Фермерски и чисти продукти от говеждо месо - без консерванти и стартерни култури. Топ продуктите ни са тремски суджук( по семейна рецепта), шуменски суджук( класически), говеждо печено( Контрафиле пушено- печено. Няма аналог на пазара- по сръбска рецепта е.), говежда луканка и домашното кисело мляко от 1 кг кофа. Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук
4/4 снимки в галерията Какво ще ви предложим на Бакхус StrEAT Fest:

Фермерски и чисти продукти от говеждо месо - без консерванти и стартерни култури. Топ продуктите ни са тремски суджук( по семейна рецепта), шуменски суджук( класически), говеждо печено( Контрафиле пушено- печено. Няма аналог на пазара- по сръбска рецепта е.), говежда луканка и домашното кисело мляко от 1 кг кофа.
Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук

2 Коментара
  • Profile preview
    izt21595181
    12, 18, 28 Май 2019, 12:18

    Рекламират се като "без консерванти", но в същото време продуктите им съдържат нитритна сол, в която влиза натриевия нитрит, т.е. консервант е250.

    !
  • Profile preview
    Читател
    14, 11, 27 Май 2019, 14:11

    Много хубава реклама. Поздравявам собствениците и работниците на тази семейна фирма/ферма. С удоволствие бих опитал продуктите им.

    !