С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Chilli Hills

Бакхус
13 Септември 2020, 21:37
Share Tweet Pin it Share
  Кой не знае Chilli Hills, кой не е чувал за тях?Първият български бранд за люти сосове и люти продукти от всякакво естество е сред най-бързо развиващите се млади компании в България и е лидер в производството и търговия на люти продукти.Марката Chilli Hills предлага собствено производство бутикови люти продукти като люти сосове, люти пасти, изсушени люти чушки. подправки, люти сладка, шоколади, занаятчийски люти бири, ракий и много други.Всички продукти на марката са 100 % натурални. Бакхус STREAT Fest e едно от любимите им събития и участват от самото начало. Тази година ще се включат с огромно удоволствие и ще представят новия асортимент продукти от линия 2020. Специално за събитието ще предлагат и специално селектиран асортимент от пресни люти чушки. А за да разберете как най-добре да използвате техните продукти, можете да посетите техния канал в Youtube - Spice Files, където всяка седмица качват уникални рецепти.
1/3 снимки в галерията Кой не знае Chilli Hills, кой не е чувал за тях?
Първият български бранд за люти сосове и люти продукти от всякакво естество е сред най-бързо развиващите се млади компании в България и е лидер в производството и търговия на люти продукти.
Марката Chilli Hills предлага собствено производство бутикови люти продукти като люти сосове, люти пасти, изсушени люти чушки. подправки, люти сладка, шоколади, занаятчийски люти бири, ракий и много други.
Всички продукти на марката са 100 % натурални.

Бакхус STREAT Fest e едно от любимите им събития и участват от самото начало. Тази година ще се включат с огромно удоволствие и ще представят новия асортимент продукти от линия 2020. Специално за събитието ще предлагат и специално селектиран асортимент от пресни люти чушки. А за да разберете как най-добре да използвате техните продукти, можете да посетите техния канал в Youtube - Spice Files, където всяка седмица качват уникални рецепти.