С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Черноморски улов

Бакхус
13 Септември 2020, 21:43
Share Tweet Pin it Share
"Черноморски Улов" стартира миналата есен с амбициозната заявка за авторски продукти, които не отстъпват на най-добрите световни примери, променят остарелите представи за нашата морска кухня и работят за налагането на устойчивия риболов и щадящите риболовни практики в нашето море.Първата серия продукти на "Черноморски Улов" – четири вариации маринован паламуд, вече имат култов статус сред познавачите.Ако още не сте ги опитвали – StrEAT Fest е чудесна възможност.
1/1 снимки в галерията "Черноморски Улов" стартира миналата есен с амбициозната заявка за авторски продукти, които не отстъпват на най-добрите световни примери, променят остарелите представи за нашата морска кухня и работят за налагането на устойчивия риболов и щадящите риболовни практики в нашето море.

Първата серия продукти на "Черноморски Улов" – четири вариации маринован паламуд, вече имат култов статус сред познавачите.
Ако още не сте ги опитвали – StrEAT Fest е чудесна възможност.