С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Корейска кухня: Ресторант Корея

Бакхус
15 Май 2018, 17:26
Share Tweet Pin it Share
  Ресторант "Корея" е за всеки, който би желал да изследва вкусоветe, които корейската кухня предлага.Собствениците на ресторанта вярват, че в днешно време храната се е превърнала в средство за сплотяване на хората, а любовта към корейската кухня ги подтиква да отворят семеен ресторант "Корея", в който предлагат разнообразни традиционни корейски ястия, приготвени с автентични корейски съставки и много любов.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/3 снимки в галерията Ресторант "Корея" е за всеки, който би желал да изследва вкусоветe, които корейската кухня предлага.

Собствениците на ресторанта вярват, че в днешно време храната се е превърнала в средство за сплотяване на хората, а любовта към корейската кухня ги подтиква да отворят семеен ресторант "Корея", в който предлагат разнообразни традиционни корейски ястия, приготвени с автентични корейски съставки и много любов.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: