С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Rolling Dogs

Бакхус
17 Май 2018, 17:46
Share Tweet Pin it Share
Rolling Dogs? Правилно ли се досещате? Да, това са трима приятели, които ни връщат апетита за хубав хот-дог. Те вярват, че стрийт културата в България се развива с пълна сила и има голяма нужда от места, на които човек може да се чувства уютно и приятно и в същото време да хапне вкусна и качествена храна, ей така, докато си стои навън. Едно дворче на ул. "Шишман", един стар бус Mercedes, превърнал се в кухня и най-различни видове малко люти, малко опушени, малко цапащи, доста различни и вкусни хот-дози. Повярвайте ни, няма как да пропуснете техния щанд на StrEAT Fest.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/1 снимки в галерията Rolling Dogs? Правилно ли се досещате? Да, това са трима приятели, които ни връщат апетита за хубав хот-дог. Те вярват, че стрийт културата в България се развива с пълна сила и има голяма нужда от места, на които човек може да се чувства уютно и приятно и в същото време да хапне вкусна и качествена храна, ей така, докато си стои навън. Едно дворче на ул. "Шишман", един стар бус Mercedes, превърнал се в кухня и най-различни видове малко люти, малко опушени, малко цапащи, доста различни и вкусни хот-дози. Повярвайте ни, няма как да пропуснете техния щанд на StrEAT Fest.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: