С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Il Teatro

Il Teatro
22 Май 2019, 01:39
Share Tweet Pin it Share
IL TEATRO е любимо място е в София, дело на на създателите на италианските ресторанти Forno Cipollini. Концепцията за тосканско преживяване, позната вече няколко години в столицата, тук е обогатена с по-пъстро и по-богато меню. Освен пицата, на сцената излизат за първи път в България автентични рецепти за ризото и паста от Тоскана и южна Италия.Разположен в старото фоайе на Сатиричен театър "Алеко Константинов", IL TEATRO пази в себе си духа на театралите, стъпвали по оригиналната мозайка на Сатирата още през 1956 година.Неповторимият дух на IL TEATRO носи в себе си фамилната история на нашия il cheff Пино Грассо. Той произхожда от семейство на готвачи, които предават от поколение на поколение традиционните рецепти от Тоскана.Пино се влюбва в България след няколко посещения и не успява да откаже на предложението да стане част от екипа на IL TEATRO.Майсторът на пица Ренато Тротта е другият ключов човек в кулинарния тим на театрото. Неговата пица лети във въздуха (буквално) преди да се приземи на тезгяха и да бъде изпъстрена от най-качествните италиански продукти.Кухнята излиза на сцената. Заповядайте да се насладите на спектакъла на щанда ни на Бакхус StrEAT Fest!Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук
1/1 снимки в галерията IL TEATRO е любимо място е в София, дело на на създателите на италианските ресторанти Forno Cipollini. Концепцията за тосканско преживяване, позната вече няколко години в столицата, тук е обогатена с по-пъстро и по-богато меню. Освен пицата, на сцената излизат за първи път в България автентични рецепти за ризото и паста от Тоскана и южна Италия.

Разположен в старото фоайе на Сатиричен театър "Алеко Константинов", IL TEATRO пази в себе си духа на театралите, стъпвали по оригиналната мозайка на Сатирата още през 1956 година.

Неповторимият дух на IL TEATRO носи в себе си фамилната история на нашия il cheff Пино Грассо. Той произхожда от семейство на готвачи, които предават от поколение на поколение традиционните рецепти от Тоскана.
Пино се влюбва в България след няколко посещения и не успява да откаже на предложението да стане част от екипа на IL TEATRO.

Майсторът на пица Ренато Тротта е другият ключов човек в кулинарния тим на театрото. Неговата пица лети във въздуха (буквално) преди да се приземи на тезгяха и да бъде изпъстрена от най-качествните италиански продукти.

Кухнята излиза на сцената. Заповядайте да се насладите на спектакъла на щанда ни на Бакхус StrEAT Fest!

Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук