С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Chez Fefe

Бакхус
07 Септември 2017, 11:34
Share Tweet Pin it Share
  Chez Fefe macarons & cafe пренасят вкуса на истинския френски макарон на цели 1758 километра от Париж. Те опитват френски макарони за първи път през 2014 г. Остават толкова впечатлени, че превръщат в мисия разгадаването на тайната на макарона и да я споделят в България, след като преминават обучение в едно от най-големите кулинарни училища в Париж.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/5 снимки в галерията Chez Fefe macarons & cafe пренасят вкуса на истинския френски макарон на цели 1758 километра от Париж. Те опитват френски макарони за първи път през 2014 г. Остават толкова впечатлени, че превръщат в мисия разгадаването на тайната на макарона и да я споделят в България, след като преминават обучение в едно от най-големите кулинарни училища в Париж.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.