С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

100 грама сладки

Бакхус
21 Май 2018, 17:34
Share Tweet Pin it Share
  Сто пъти сме спирали да ядем в "100 грама сладки" и всеки път намираме по нещо, заради което да се върнем отново.Не пропускайте техния щанд на StrEAT Fest, защото ще ви очакват с превъзходно джелато и френски макарони, както и други сладкарски продукти от богатото портфолио на пекарната. Обещават ни висококачествени суровини, вкусни рецепти и разбира се елегантна визия на всеки продукт.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията Сто пъти сме спирали да ядем в "100 грама сладки" и всеки път намираме по нещо, заради което да се върнем отново.

Не пропускайте техния щанд на StrEAT Fest, защото ще ви очакват с превъзходно джелато и френски макарони, както и други сладкарски продукти от богатото портфолио на пекарната. Обещават ни висококачествени суровини, вкусни рецепти и разбира се елегантна визия на всеки продукт.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: