С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Братя Хлебари

Бакхус
23 Май 2018, 18:38
Share Tweet Pin it Share
  За тях сме разказвали много, но пак ще повторим - "Братя Хлебари" не е просто Хлебарница. Това е Дело и Мисия, а целта е да се възроди Хлебаратвото на Балканите по един нов и вълнуващ начин. Вдъхновени и окрилени от световните майстори братята разчупват бариерите пред Хляба и поставят всичко под съмнение. От тях може да очаквате хлябове, сладки и солени чудеса инспирирани от Далечния Изток и Модерния Запад. Но всичко достига до нас, през ръцете на един истински Балкански екип.ул. "Г. С. Раковски" 44Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/6 снимки в галерията За тях сме разказвали много, но пак ще повторим - "Братя Хлебари" не е просто Хлебарница. Това е Дело и Мисия, а целта е да се възроди Хлебаратвото на Балканите по един нов и вълнуващ начин. Вдъхновени и окрилени от световните майстори братята разчупват бариерите пред Хляба и поставят всичко под съмнение. От тях може да очаквате хлябове, сладки и солени чудеса инспирирани от Далечния Изток и Модерния Запад. Но всичко достига до нас, през ръцете на един истински Балкански екип.

ул. "Г. С. Раковски" 44

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: