С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Baileys

Бакхус
28 Май 2018, 16:35
Share Tweet Pin it Share
По принцип бихме могли да преядем само на този щанд, защото сладолед и Baileys, Baileys и сладолед е комбинация, която предполага загубата на самоконтрол. Надяваме се, че ще има кой да ни дръпне за ръкава, ако се заседим прекалено много, хипнотизирани от ледените изненади на Sugarmouse и Baileys.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/1 снимки в галерията По принцип бихме могли да преядем само на този щанд, защото сладолед и Baileys, Baileys и сладолед е комбинация, която предполага загубата на самоконтрол. Надяваме се, че ще има кой да ни дръпне за ръкава, ако се заседим прекалено много, хипнотизирани от ледените изненади на Sugarmouse и Baileys.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук:

1 Коментар
 • Profile preview
  Читател
  19, 42, 30 Май 2018, 19:42

  Ммммммммммммммммммм... :-)

  Цензурата не е страшна. Страшна е автоцензурата и манипулацията. (моя мисъл) | Най-лесно се управлява беден и прост народ. (управленски принцип у нас в годините на прехода, а може би и от по-рано)

  !