С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Винарна Загрей

Бакхус
08 Септември 2017, 09:05
Share Tweet Pin it Share
  "Целта ни е маврудът все повече да присъства на чуждия пазар. Вяваме, че това има смисъл да доказваме. В цял свят правят каберне, в това няма нищо магнетично. В Европа всички акцентират на местните сортове." Това беше споделила за Бакхус преди 6 години главният технолог на винарна "Загрей" Татяна Стефанова. И докато тогава акцентирането на местни сортове все още се считаше за странно от много хора във винения бранш, то днес семейство Костадинови берат плодовете на стратегията си и продължават да доказват високите качества на българските сортове.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/5 снимки в галерията "Целта ни е маврудът все повече да присъства на чуждия пазар. Вяваме, че това има смисъл да доказваме. В цял свят правят каберне, в това няма нищо магнетично. В Европа всички акцентират на местните сортове." Това беше споделила за Бакхус преди 6 години главният технолог на винарна "Загрей" Татяна Стефанова. И докато тогава акцентирането на местни сортове все още се считаше за странно от много хора във винения бранш, то днес семейство Костадинови берат плодовете на стратегията си и продължават да доказват високите качества на българските сортове.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.