С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Stolichno

Stolichno
25 Септември 2017, 12:11
Share Tweet Pin it Share
Не романтизираме отминалите десетилетия. Не мислим за нещата, както са били"едно време." Не търсим комфорта на миналото, а и не примигваме на парцали при мисълта за бирата от едно време.Вместо това се взираме смело напред. Позволяваме си да не ходим по отъпкания път на другите и мечтаем за бирата като нещо повече от лятна и утоляваща жаждата напитка; за повече от пивка златиста течност, която e първи приятел с порция цаца и картофки.Затова нашата история е в бъдещето, изпълнено с гъделичкащото нетърпение нанепознатото и неочакваното. На предизвикателните възможности. На бирата като култура. Затова ти казваме наздраве за много неразказани бири.
1/1 снимки в галерията Не романтизираме отминалите десетилетия. Не мислим за нещата, както са били
"едно време." Не търсим комфорта на миналото, а и не примигваме на парцали при мисълта за бирата от едно време.
Вместо това се взираме смело напред. Позволяваме си да не ходим по отъпкания път на другите и мечтаем за бирата като нещо повече от лятна и утоляваща жаждата напитка; за повече от пивка златиста течност, която e първи приятел с порция цаца и картофки.
Затова нашата история е в бъдещето, изпълнено с гъделичкащото нетърпение на
непознатото и неочакваното. На предизвикателните възможности. На бирата като култура. Затова ти казваме наздраве за много неразказани бири.

4 Коментара
 • Profile preview
  MyTwoCents
  12, 56, 29 Септември 2017, 12:56

  Тъмно – единственото истинско българско тъмно. Останалите са оцветени светли. В началото се предлагаше само наливно. Първите кутийки бяха ужасни, но после го оправиха. Има много готини фирмени чаши за него – препоръчвам да се пие в тях.

  Пейл – не ми харесва. Просто висок алкохолен градус. Вкус - незабележим. Поне така ми се стори в началото като го пуснаха. След това не съм повторил.

  Вайс – идеална, с богат аромат и вкус. Също има своя чаша.

  Амбър – също много добро червено пиво. Добър вкус, силна.
  [...]

  Read the full comment />
  Всичките ги изстудявам в камерата на малък хладилник (-4°C)¶

  @)----,--'--

  !
 • Profile preview
  victortrt
  12, 18, 27 Септември 2017, 12:18

  За парите на Стилично и под тях има Витошко лале и Ломско, Алмус, но на по-малко места в София

  ! Оценка
  -1
 • Profile preview
  Weingro
  11, 29, 27 Септември 2017, 11:29

  Харесвам всичките 'модификации', а Столичното тъмно си остава сред най-добрите тъмни. Бравус!

  ! Оценка
      +1
 • Profile preview
  abdelhaqq
  19, 40, 26 Септември 2017, 19:40

  амбър не е лошо, понякога си го позволявам в пристъп на пробългарски сантимент. столично ми горчи твърде много, не знам защо ми докарва и стомашни проблем. вайс ми е стои леко блудкаво. но мисля, че начинанието на столично си е похвално - да има българска бира в този вкусов спектър.

  בני אתה אני היום ילדתיך

  !