С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Stolichno

Stolichno
25 Септември 2017, 12:11
Share Tweet Pin it Share
Не романтизираме отминалите десетилетия. Не мислим за нещата, както са били"едно време." Не търсим комфорта на миналото, а и не примигваме на парцали при мисълта за бирата от едно време.Вместо това се взираме смело напред. Позволяваме си да не ходим по отъпкания път на другите и мечтаем за бирата като нещо повече от лятна и утоляваща жаждата напитка; за повече от пивка златиста течност, която e първи приятел с порция цаца и картофки.Затова нашата история е в бъдещето, изпълнено с гъделичкащото нетърпение нанепознатото и неочакваното. На предизвикателните възможности. На бирата като култура. Затова ти казваме наздраве за много неразказани бири.
1/1 снимки в галерията Не романтизираме отминалите десетилетия. Не мислим за нещата, както са били
"едно време." Не търсим комфорта на миналото, а и не примигваме на парцали при мисълта за бирата от едно време.
Вместо това се взираме смело напред. Позволяваме си да не ходим по отъпкания път на другите и мечтаем за бирата като нещо повече от лятна и утоляваща жаждата напитка; за повече от пивка златиста течност, която e първи приятел с порция цаца и картофки.
Затова нашата история е в бъдещето, изпълнено с гъделичкащото нетърпение на
непознатото и неочакваното. На предизвикателните възможности. На бирата като култура. Затова ти казваме наздраве за много неразказани бири.

4 Коментара
  • Profile preview
    MyTwoCents
    12, 56, 29 Септември 2017, 12:56

    Тъмно – единственото истинско българско тъмно. Останалите са оцветени светли. В началото се предлагаше само наливно. Първите кутийки бяха ужасни, но после го оправиха. Има много готини фирмени чаши за него – препоръчвам да се пие в тях.

    Пейл – не ми харесва. Просто висок алкохолен градус. Вкус - незабележим. Поне така ми се стори в началото като го пуснаха. След това не съм повторил.

    Вайс – идеална, с богат аромат и вкус. Също има своя чаша.

    Амбър – също много добро червено пиво. Добър вкус, силна.
    [...]

    Read the full comment />
    Всичките ги изстудявам в камерата на малък хладилник (-4°C)¶

    @)----,--'--

    !
  • Profile preview
    victortrt
    12, 18, 27 Септември 2017, 12:18

    За парите на Стилично и под тях има Витошко лале и Ломско, Алмус, но на по-малко места в София

    ! Оценка
    -1
  • Profile preview
    Weingro
    11, 29, 27 Септември 2017, 11:29

    Харесвам всичките 'модификации', а Столичното тъмно си остава сред най-добрите тъмни. Бравус!

    ! Оценка
        +1
  • Profile preview
    abdelhaqq
    19, 40, 26 Септември 2017, 19:40

    амбър не е лошо, понякога си го позволявам в пристъп на пробългарски сантимент. столично ми горчи твърде много, не знам защо ми докарва и стомашни проблем. вайс ми е стои леко блудкаво. но мисля, че начинанието на столично си е похвално - да има българска бира в този вкусов спектър.

    בני אתה אני היום ילדתיך

    !