С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Лале

Бакхус
20 Май 2018, 15:59
Share Tweet Pin it Share
  ЛАЛЕ-то се пие до последната капка, отговорно и с мярка, винаги с мисъл и воля за истинска бира! Създадена е с желанието за едно ново родно пиво, което да отговори на високите ни изисквания, да ни отведе към опита на старите производители и тяхната класическа 45-дневна технология. Така се появява витошко ЛАЛЕ, с мисия да върне надеждата за истинска българска светла бира, в която са вложени най-качествени продукти, без добавки.ЛАЛЕ-то има плътен и свеж вкус, класически натурален лагер аромат; златист, към кехлибрен блясък; изключителна закачлива газировка, постигната по естествен път при отлежаване на бирата. Богатите нотки на умерена горчивина и благороден послевкус са постигнати благодарение на четирите сорта германски хмелове.Опитвали сме я неведнъж и сме почти сигурни, че ще върви с всяка храна на Бакхус StrEAT Fest.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/3 снимки в галерията ЛАЛЕ-то се пие до последната капка, отговорно и с мярка, винаги с мисъл и воля за истинска бира! Създадена е с желанието за едно ново родно пиво, което да отговори на високите ни изисквания, да ни отведе към опита на старите производители и тяхната класическа 45-дневна технология. Така се появява витошко ЛАЛЕ, с мисия да върне надеждата за истинска българска светла бира, в която са вложени най-качествени продукти, без добавки.

ЛАЛЕ-то има плътен и свеж вкус, класически натурален лагер аромат; златист, към кехлибрен блясък; изключителна закачлива газировка, постигната по естествен път при отлежаване на бирата. Богатите нотки на умерена горчивина и благороден послевкус са постигнати благодарение на четирите сорта германски хмелове.
Опитвали сме я неведнъж и сме почти сигурни, че ще върви с всяка храна на Бакхус StrEAT Fest.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: