С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Басареа

Бакхус
22 Май 2018, 11:41
Share Tweet Pin it Share
  Вила Басареа e създадена през 2014г. в гр. Харманли от трима приятели (братята Тодор и Кирил Братанови и технологът Камен Коев), водени от една обща мечта – да произвеждат малки партиди вина с отличителен характер от местно грозде, съчетавайки модерната технология с традициите на нашите предци. За направата на всяко едно от вината на избата се използва грозде от региона (основно край с. Изворово и с. Коларово), отглеждано от изтъкнати местни лозари. Някои масиви са на възраст повече от четиридесет години, което осигурява отличителен характер на вината, произвеждани по класически технологии с изключително много ръчен труд. Капацитетът на избата е 70 тона, а сериите вина носят имената "Labis", "Villa Bassarea" и "Image". Името на избата произлиза от "Bassareus", което е тракийско прозвище на Дионис, а лимитираната серия от 400 бутилки Saratok е в чест на първия тракийски владетел поставил портретното си изображение на монета, заедно с лоза и грозд. Избата е част от Асоциацията на независимите лозаро-винари. Адрес: гр. Харманли, ул. "Коста Андреев" 8Тел: 088 888 79 34Facebook: Бутикова винарна Villa BassareaВсичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/5 снимки в галерията Вила Басареа e създадена през 2014г. в гр. Харманли от трима приятели (братята Тодор и Кирил Братанови и технологът Камен Коев), водени от една обща мечта – да произвеждат малки партиди вина с отличителен характер от местно грозде, съчетавайки модерната технология с традициите на нашите предци. За направата на всяко едно от вината на избата се използва грозде от региона (основно край с. Изворово и с. Коларово), отглеждано от изтъкнати местни лозари. Някои масиви са на възраст повече от четиридесет години, което осигурява отличителен характер на вината, произвеждани по класически технологии с изключително много ръчен труд. Капацитетът на избата е 70 тона, а сериите вина носят имената "Labis", "Villa Bassarea" и "Image". Името на избата произлиза от "Bassareus", което е тракийско прозвище на Дионис, а лимитираната серия от 400 бутилки Saratok е в чест на първия тракийски владетел поставил портретното си изображение на монета, заедно с лоза и грозд. Избата е част от Асоциацията на независимите лозаро-винари.

Адрес: гр. Харманли, ул. "Коста Андреев" 8
Тел: 088 888 79 34
Facebook: Бутикова винарна Villa Bassarea


Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.


Купете онлайн билет от тук: