С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Hills Beer

Бакхус
20 Май 2018, 12:54
Share Tweet Pin it Share
  Преди да тръгне от малката независима бутикова пивоварна в близост до Пловдив, първата Hills бира се появила на летището в Мюнхен. Но само като идея. Там след дълги работни срещи днешните собственици на Hills решават, че качествата и репутацията, които са изградили като IT специалисти могат да се прехвърлят и върху производството на това, за което мечтаят самите те в края на един труден работен ден - истинска баварска бира, която е едновременно награда за добре свършената работа и зареждане за предстоящите задачи на следващата сутрин.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията Преди да тръгне от малката независима бутикова пивоварна в близост до Пловдив, първата Hills бира се появила на летището в Мюнхен. Но само като идея. Там след дълги работни срещи днешните собственици на Hills решават, че качествата и репутацията, които са изградили като IT специалисти могат да се прехвърлят и върху производството на това, за което мечтаят самите те в края на един труден работен ден - истинска баварска бира, която е едновременно награда за добре свършената работа и зареждане за предстоящите задачи на следващата сутрин.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: