С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Hills Beer

Бакхус
20 Май 2018, 12:54
Share Tweet Pin it Share
    Как се прави Hills?Технологичният процес отнема минимум 31 дена - в зависимост от вида бира, а суровините са вода, малц, хмел и пивни дрожди. Майсторството зад рецептите и качеството на Hills се крие в името на майстора пивовар Волфганг Траутнер. Роден в Бавария, той има 25-годишен опит в индустрията. Волфганг създава рецепти, селектира съставките и следи за високото качество на бирата. Под ръководството му работи и екип от български пивовари с дългогодишен професионален опит в пивоварството.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »
2/4 снимки в галерията Как се прави Hills?
Технологичният процес отнема минимум 31 дена - в зависимост от вида бира, а суровините са вода, малц, хмел и пивни дрожди. Майсторството зад рецептите и качеството на Hills се крие в името на майстора пивовар Волфганг Траутнер. Роден в Бавария, той има 25-годишен опит в индустрията. Волфганг създава рецепти, селектира съставките и следи за високото качество на бирата. Под ръководството му работи и екип от български пивовари с дългогодишен професионален опит в пивоварството.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »