С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Eolis Estate

Бакхус
22 Май 2018, 14:43
Share Tweet Pin it Share
  Семейният проект Еолис Естейт стартира през 2005 с масив от 2,2 ха собствени лозя край с. Малко Градище, община Любимец, в полите на Източните Родопи. Вината Еолис се произвеждат в лимитирани серии от сортовете мерло, каберне совиньон и фран, сира, гевюрцтраминер, вионие и совиньон блан. От 2012 винификацията се извършва под напътствията на швейцарския енолог-консултант Марк Вундерли, който създава стила на Еолис от самото му начало. Вината отлежават в 400-литрови бъчви от френски дъб до постигане на елегантна хармония между експресивен плодов букет, фини дъбови аромати и велурени танини. Избата е част от Асоциацията на независимите винаро-лозари.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/3 снимки в галерията Семейният проект Еолис Естейт стартира през 2005 с масив от 2,2 ха собствени лозя край с. Малко Градище, община Любимец, в полите на Източните Родопи. Вината Еолис се произвеждат в лимитирани серии от сортовете мерло, каберне совиньон и фран, сира, гевюрцтраминер, вионие и совиньон блан. От 2012 винификацията се извършва под напътствията на швейцарския енолог-консултант Марк Вундерли, който създава стила на Еолис от самото му начало. Вината отлежават в 400-литрови бъчви от френски дъб до постигане на елегантна хармония между експресивен плодов букет, фини дъбови аромати и велурени танини. Избата е част от Асоциацията на независимите винаро-лозари.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: