С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Винарска изба Кайнарджа

Бакхус
22 Май 2018, 14:57
Share Tweet Pin it Share
    Pink Pelican е най-новата идея на винарска изба Кайнарджа от Силистра. Розовият пеликан е доказателство, че за любовта към виното няма граници. Братя Боеви създават иновативния за Североизточна България бранд, вдъхновени от единствения по рода си защитен от UNESCO биосферен резерват Сребърна и решават първата им лимитирана серия вина да носи точно това име. Реколта 2017 Сребърна включва четири бели сухи вина от БИО грозде: Тамянка, Ркацители, Гевюрцтраминер и Глера. Сортовете са подбрани така, че да задоволят различните вкусови предпочитания на любителите на качественото вино.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »
2/4 снимки в галерията Pink Pelican е най-новата идея на винарска изба Кайнарджа от Силистра. Розовият пеликан е доказателство, че за любовта към виното няма граници. Братя Боеви създават иновативния за Североизточна България бранд, вдъхновени от единствения по рода си защитен от UNESCO биосферен резерват Сребърна и решават първата им лимитирана серия вина да носи точно това име. Реколта 2017 Сребърна включва четири бели сухи вина от БИО грозде: Тамянка, Ркацители, Гевюрцтраминер и Глера. Сортовете са подбрани така, че да задоволят различните вкусови предпочитания на любителите на качественото вино.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН »