С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ouzo 12

Ouzo 12
15 Май 2019, 17:26
Share Tweet Pin it Share
Ouzo 12 се отличава с дългата си история, традиции в производството, мек вкус и уникален аромат. Всяка бутилка ни напомня за топла и слънчева Гърция.Ouzo 12 е създадено през 1880г. в дестилерията на братя Калоянис и носи името на бъчва №12, в която се съхранявало богатото на вкус и аромат узо.Благодарение на отличителните му характеристики и днес Ouzo 12 е една от най-предпочитаните анасонови напитки в света.Ouzo 12 се консумира най-често разредено с лед и вода.Насладете му се според повода, в комбинация със салати, ордьоври, морски деликатеси, основни ястия или десерти. И не забравяйте, най-важни са приятната компания и умерената консумация.Чакаме ви на Бакхус StrEAT Fest, за да сложим начало на летния сезон!Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук
1/1 снимки в галерията Ouzo 12 се отличава с дългата си история, традиции в производството, мек вкус и уникален аромат. Всяка бутилка ни напомня за топла и слънчева Гърция.

Ouzo 12 е създадено през 1880г. в дестилерията на братя Калоянис и носи името на бъчва №12, в която се съхранявало богатото на вкус и аромат узо.

Благодарение на отличителните му характеристики и днес Ouzo 12 е една от най-предпочитаните анасонови напитки в света.

Ouzo 12 се консумира най-често разредено с лед и вода.
Насладете му се според повода, в комбинация със салати, ордьоври, морски деликатеси, основни ястия или десерти. И не забравяйте, най-важни са приятната компания и умерената консумация.

Чакаме ви на Бакхус StrEAT Fest, за да сложим начало на летния сезон!

Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук

Ключови думи:  узо