С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ouzo 12

Ouzo 12
15 Май 2019, 17:26
Share Tweet Pin it Share
Ouzo 12 се отличава с дългата си история, традиции в производството, мек вкус и уникален аромат. Всяка бутилка ни напомня за топла и слънчева Гърция.Ouzo 12 е създадено през 1880г. в дестилерията на братя Калоянис и носи името на бъчва №12, в която се съхранявало богатото на вкус и аромат узо.Благодарение на отличителните му характеристики и днес Ouzo 12 е една от най-предпочитаните анасонови напитки в света.Ouzo 12 се консумира най-често разредено с лед и вода.Насладете му се според повода, в комбинация със салати, ордьоври, морски деликатеси, основни ястия или десерти. И не забравяйте, най-важни са приятната компания и умерената консумация.Чакаме ви на Бакхус StrEAT Fest, за да сложим начало на летния сезон!Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук
1/1 снимки в галерията Ouzo 12 се отличава с дългата си история, традиции в производството, мек вкус и уникален аромат. Всяка бутилка ни напомня за топла и слънчева Гърция.

Ouzo 12 е създадено през 1880г. в дестилерията на братя Калоянис и носи името на бъчва №12, в която се съхранявало богатото на вкус и аромат узо.

Благодарение на отличителните му характеристики и днес Ouzo 12 е една от най-предпочитаните анасонови напитки в света.

Ouzo 12 се консумира най-често разредено с лед и вода.
Насладете му се според повода, в комбинация със салати, ордьоври, морски деликатеси, основни ястия или десерти. И не забравяйте, най-важни са приятната компания и умерената консумация.

Чакаме ви на Бакхус StrEAT Fest, за да сложим начало на летния сезон!

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук

Ключови думи:  узо