С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

АЙЛЯК

Бакхус
09 Септември 2020, 10:56
Share Tweet Pin it Share
"Айляк" е една от първите български крафт (занаятчийски) бири, създадена 2015 г.Бирата "Айляк" е кръстена така, за да ни потиква да търсим свободата, да живеем доволни и да се наслаждаваме пълноценно на моментите. Да не чакаме специален повод да живеем. В крафт бирата използват възможно най-качествен немски малц, сортовете хмел са от цял свят – България, САЩ, Япония, Нова Зеландия и Англия. Избират тези, които в най-голяма степен пасват на идеята им за конкретния стил бира."Айляк" вече ще се предлага в кенчета, с бира сварена изцяло в България. За да запазят възможно най - дълго плодовите аромати от хмела, за да ни е леко, когато сме сред природата и за да пазим околната среда, рециклират почти до 100% алуминият в кенчето.Рестартират с двойно охмелен светъл ейл с три ароматни хмела – Sabro, Citra и Mosaic. Освен новата бира, налице ще бъдат - класическият силно охмелен "IPA", плътният имперски стаут "Royalorgy of the dead" и светлият "New England IPA" с добавени лактобацилус бактерии, култивирани върху домати, сварена съвместно с Центъра за приложни изследвания и иновации към Софийския университет "Св. Климент Охридски".Програма Bacchus StrEAT Fest 4✤ Бирени коктейли от 16:20ч. Двойно охмелен пейл ейл с добавен екстракт от терпени от канабисов цвят Еспресо стаут – съвместно с DABOV specialty coffee Luxardo IPA – съвместно с Luxardo и ароматен портокал Класическа Микелада – Табаско, Пилзенер и Лайм✤ Happy Hour между 10:00 и 12:00ч.Всеки, който купи пет бири в периода между 10:00 и 12:00, ще получи като подарък шеста.
1/1 снимки в галерията "Айляк" е една от първите български крафт (занаятчийски) бири, създадена 2015 г.
Бирата "Айляк" е кръстена така, за да ни потиква да търсим свободата, да живеем доволни и да се наслаждаваме пълноценно на моментите. Да не чакаме специален повод да живеем. В крафт бирата използват възможно най-качествен немски малц, сортовете хмел са от цял свят – България, САЩ, Япония, Нова Зеландия и Англия. Избират тези, които в най-голяма степен пасват на идеята им за конкретния стил бира.
"Айляк" вече ще се предлага в кенчета, с бира сварена изцяло в България. За да запазят възможно най - дълго плодовите аромати от хмела, за да ни е леко, когато сме сред природата и за да пазим околната среда, рециклират почти до 100% алуминият в кенчето.
Рестартират с двойно охмелен светъл ейл с три ароматни хмела – Sabro, Citra и Mosaic. Освен новата бира, налице ще бъдат - класическият силно охмелен "IPA", плътният имперски стаут "Royalorgy of the dead" и светлият "New England IPA" с добавени лактобацилус бактерии, култивирани върху домати, сварена съвместно с Центъра за приложни изследвания и иновации към Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Програма Bacchus StrEAT Fest 4
✤ Бирени коктейли от 16:20ч.
 Двойно охмелен пейл ейл с добавен екстракт от терпени от канабисов цвят
 Еспресо стаут – съвместно с DABOV specialty coffee
 Luxardo IPA – съвместно с Luxardo и ароматен портокал
 Класическа Микелада – Табаско, Пилзенер и Лайм

✤ Happy Hour между 10:00 и 12:00ч.
Всеки, който купи пет бири в периода между 10:00 и 12:00, ще получи като подарък шеста.