С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

CRAFTER

Бакхус
14 Септември 2020, 21:48
Share Tweet Pin it Share
Crafter е създаден благодарение на любовта към качествената бира и вино. Това е място, посветено на истинските удоволствия. Crafter Bar пък е място, в което големите звезди са десетте наливни крафт бири, които се съхраняват в специална хладилна стая. Ако обаче не сте в бирено настроение, със сигурност няма да останете разочаровани от внимателно подбраните крафт напитки.На StrEAT Fest ще ви предложат две освежаващи наливни бири – Fresh на англичаните от Wild Beer и неустоим ейл с ягоди (розов на цвят!) на Stu Mostow. Разбира се, ще има и бутилирани бири, както и разнообразни бирени чаши и тениски. Заповядайте!
1/1 снимки в галерията Crafter е създаден благодарение на любовта към качествената бира и вино. Това е място, посветено на истинските удоволствия. Crafter Bar пък е място, в което големите звезди са десетте наливни крафт бири, които се съхраняват в специална хладилна стая. Ако обаче не сте в бирено настроение, със сигурност няма да останете разочаровани от внимателно подбраните крафт напитки.

На StrEAT Fest ще ви предложат две освежаващи наливни бири – Fresh на англичаните от Wild Beer и неустоим ейл с ягоди (розов на цвят!) на Stu Mostow. Разбира се, ще има и бутилирани бири, както и разнообразни бирени чаши и тениски. Заповядайте!