Хотел Арена ди Сердика
гр. София ул. Будапеща №2-4, ет. 9
резервации: 0889661001
работно време: понеделник- събота: 16.00ч - 00.00 ч
arenadiserdica.com
Вечерно
Меню, цена 40 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив узо Пломари; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay и Castellum Rose Pinot Noir 2015 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
Амюз: Три вида тартар - риба тон, сьомга и лаврак гарнирани с гуакамоле, пюре от краставица и мус от жълта чушка.
Предястие: Черноморски миди и агнешки филенца върху терин от домати и анасонов сос с фенел
Основно: Филе от червена риба запечена в бананови листа с цитрусов сос и див ориз
Десерт: Супа от пъпеш с кокосово мляко и лимонов сладолед
Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac