С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Разходка из винените изби в България

Текст: Ани Коджаиванова
02 Октомври 2016, 15:01
Share Tweet Pin it Share
  "Драгомир" Наричат изба "Драгомир" градските винари, тъй като те са базирани в Пловдив - поне докато стане готов комплек-сът, който строят в едноименното село.Помещението за дегустации е с модерен интериор, с усещане за добър ресторант, но най-важното – тук отговорите на въпросите как се произвежда виното, къде ферментира, в какви съдове отлежава, как да се науча да дегустирам и т.н., се дават лично от двамата изключително дружелюбни собственици на винарната, които са и създателите на вината.В приятната обстановка на дегустационната зала с чаша в ръка може да се проследи и целият технологичен процес на превръщането на гроздето във вино.Посещението в градска винарна има куп предимства, едно от които е, че космополитният Пловдив не би оставил да скучае нито един гост.За повече информация: www.dragomir.bg
11/11 снимки в галерията "Драгомир"

Наричат изба "Драгомир" градските винари, тъй като те са базирани в Пловдив - поне докато стане готов комплек-сът, който строят в едноименното село.

Помещението за дегустации е с модерен интериор, с усещане за добър ресторант, но най-важното – тук отговорите на въпросите как се произвежда виното, къде ферментира, в какви съдове отлежава, как да се науча да дегустирам и т.н., се дават лично от двамата изключително дружелюбни собственици на винарната, които са и създателите на вината.

В приятната обстановка на дегустационната зала с чаша в ръка може да се проследи и целият технологичен процес на превръщането на гроздето във вино.

Посещението в градска винарна има куп предимства, едно от които е, че космополитният Пловдив не би оставил да скучае нито един гост.

За повече информация: www.dragomir.bg

Реклама »

Коментар
  • Profile preview
    kesh
    20, 09, 08 Октомври 2016, 20:09

    малии как ми се допи......

    България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...

    ! Оценка
    -1    +5

Реклама »