Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове
По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове
По повод инициативата на МЕТРО България "Гастрономически пътеводител" направихме обиколка в търсене на автентични български вкусове
336 страници, посветени на забравеното поколение и неговата мъдрост в кухнята
Да преживееш остров Горгона - там, където виното означава втори шанс
За растителните алтернативи, нови приложения на добре познати съставки и ползите от диета без животински продукти
Разходка до някои от най-цветните места, посветени на морското дъно
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Няколко препоръки за обогатяване на ястията у дома
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Ще замени ли изкуственият интелект винената журналистика?
Никол Алтман и почитта към мултикултурното минало на континента
Новината "взриви" кулинарния свят... какво ни казва за индустрията и за обществото? И имаме ли повод за надежда?
Винените журналисти на Бакхус със своите лични мнения и препоръки
Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Обиколка из благата на три града в България и един на път за морето в Гърция
С гледка към утрешния ден - на храната, на напитките и на гурме общността като цяло
От Градина, през Варвара до Синеморец
Градската крафт винарна Odessos и музикантите Odd Crew ще представят предпремиерно второто си вино Odd Wine Cabernet Franc No Oak 2022
Маси на скалите и мечти с поглед към звездите на тазгодишното издание на Ritual Gatherings на крепостта Акра
Шеф готвачите Йошида тръгват на кулинарно пътешествие до малко познатия град Пирдоп и живописните му околности
Древен Рим, Нерон е на власт, време на жестокости, разгул и постоянни пировe. Богатите преяждат с езиците от фламинго, скакалци в мед, риби и месо. С талантливото си перо класикът на полската литература Хенрик Сенкевич описва до какво ще доведе всичко това.
В търсене на пирдопски тутманик, Еленската базилика и местния колоритен дух
В търсене на бамбал, посещение в Лукановата къща и още възможности за почивка и забавление
GALLADA & Topside Bar - вечеря с гледка към Босфора
Ако си падате по аромата на бергамот, ще ви е спътник за цял живот. А ако го пробвате студен, вероятността да се влюбите от първа глътка е много по-голяма.
Обиколка из съкровищата на един от по-малко познатите у нас региони на Франция
Бизнес моделът на висшата кулинария се оказа изграден върху заблуди и е напът да рухне
Малката винарна до Девня залага на свежи, модерни тероарни вина
Гръцко-японската фюжън кухня е факт
България може да се похвали с една от първите готварски книги в Европа, написана от него и издадена в Цариград през 1870 г..
Тази кулинарна "книга" вече има три глави. Началото бе през 2019 г. на наградите на "Бакхус", във втората глава действието се разви във Валядолид, а третата се случва днес и утре, 25 и 26 май, в София
Разчитаме на лечебната сила на корени и плодове, да видим какъв ще е крайният резултат
Как се отнася браншът към хората с увреждания?
Дегустираме 8 вина от гореща Испания
Хранилището за мечти, както Мария Жекова нарича своя кулинарен проект в Родопите, посреща първи гости тази пролет
Начинанието ще популяризира региона, 17 изби обединиха усилия, а Министерството на туризма обеща подкрепа
Къде да отидете и какво да поръчате за един уикенд, прекаран с изглед към морето само на 3 часа от София
Без типажи като бай Ганьо родната класика нямаше да бъде толкова живописна и натурална
Някои от триковете, които заведенията по света използват
Обиколка из сергиите на Красно село, Римската стена и Женския пазар
В андалуското градче се пие мансания и се яде телешко шкембе с нахут
Местата, за които си заслужава да слезете от главния път
Къде и какво да ядете, докато обикаляте една от най-северните точки на Европа
Разказ от първо небце от испанския ресторант Trigo, където готвиха Владислав Пенов и Антон Васев
Колко вкусно може да готвят в една хижа не e въпрос, а възклицание!
Най-добрият ресторант в света сподели своя рецепта
Разходка до епохата на "изгубеното поколение" сред нощни партита, Сотерн, шампанско, печени бутове, прасенца и пуйки
От Царевец до Ялово: дегустация на изби край Велико Търново
Запознайте се с произхода на едно от най-емблематичните испански ястия днес
Разговаряме с варненски ресторант, носител на наградата "Винена листа и напитки"
Александър Скорчев разказва как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"
Галина Виденова и Цветомир Николов разказват как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"
Маслиновото масло се съчетава най-добре с алкохоли с по-неутрален аромат и вкус, и си партнира с всичко от цитруси до мащерка
Десерт, целунат от романтичния ореол на руската примабалерина Анна Павлова
Чудовищният истанбулски трафик не може да спре гладен журналист, устремен към един от най-добрите ресторанти в света
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата за ресторантите, номинирани в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Разговор с един от инициаторите на кампанията "Вода без опаковка"
Разговор с лицето на новото поколение "зелени" готвачи
Защо е редно мястото на едно от най-интересните същества на Земята да остане във водата