С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Реклама

"Черноморско злато" с престижно лидерско отличие

Черноморско Злато АД
18 Март 2016, 15:35
Share Tweet Pin it Share

"Бургас 63", емблематичната високоалкохолна напитка на поморийската винарна "Черноморско злато", е ракия № 1 на българския пазар – това определиха категорично мнозинството участници в изследването на швейцарската организация ICERTIAS /International Certification Association GmbH/.

ICERTIAS е провела пазарното си проучване QUDAL-QUality meDAL България 2016/2017 г. през януари 2016г. чрез онлайн въпросник сред 1200 анкетирани лица в България. Проучването измерва опита, мнението и впечатленията на потребителите за компании, които предлагат най-високо качество за съответната цена.

Участниците, отличили "Бургас 63" като свой фаворит, са отговорили на въпроса "Посочете името на производител или доставчик на ракия, който според Вашия личен опит и мнение, предлага абсолютно най-високо качество на българския пазар."

QUDAL - QUality meDAL не е първото високо признание, получено от потребителите. Марката и продуктовата линия "Бургас 63" на винарната "Черноморско злато" трикратно се окичиха с приза Superbrands в своята категория, съответно през 2009, 2012 и 2014 г.

Серията "Бургас 63" е резултат на дълго усъвършенстване на технология и творчество, смело разчупваща нормите за ракията като масово питие. Освен ултра премиум ракията "Бургас 63", отлежала 12 месеца в дъбови бъчви, серията привлича вниманието на познавачите с още четири разновидности: "Бургас 63" Специална селекция, "Бургас 63" Барел, "Бургас 63" Перлова и "Бургас 63" Траминер.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »