С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Fors Vinalia 2016

Винпром Свищов
24 Юни 2016, 16:21
Share Tweet Pin it Share

На 23 Юни 2016 г. за втора поредна година Винпром Свищов и Студия Трансмедия събраха на едно място хора от елита на коктейл-дегустация във вино бар MWAH. Събитието уважиха партньори, приятели и клиенти на бранда.
На дегустацията присъстваха представители на различни брандове и институции, както и екипът на Винпром Свищов заедно с технолозите си – Тихомир Петров и Гено Танев, които представиха най-новите продукти на Винпром от линията "Legio I" – екзотично шардоне, изтънчен совиньон блан, елегантно розе и първокласно бренди, поднесени с кулинарни изкушения в гурме стил.

Надя Минева, изпълнителен директор на "Винпром Свищов" приветства гостите за добре дошли и изрази гордост за невероятните успехи на Винпром Свищов, който за пореден път доказа своя завиден талант в направата на качествено вино, достойно да се нареди на челни позиции измежду най-добрите вина в света. Доказателство за това са множеството отличия на бранда, като последните и най-престижни от тях са: награда Commended Winner 2015 на международно състезание в Лондон, Англия за Шардоне Gorchivka 2014, златни медали за Розе AUREOS и Розе GORCHIVKA на международният конкурс за розета Mondial du Rosé 2015 в Кан, Франция, награда Commended award на най-големият винен конкурс с международно значение Decanter World Wine Awards 2016 за Каберне Совиньон GORCHIVKA 2014 и Шардоне Aureos 2015, отбеляза г-жа Минева.

Водещи на тазгодишното издание на събитието бяха журналистът Кин Стоянов и актьора Андрей Слабаков.

По време на дегустацията гостите имаха възможността да опитат най-новите продукти на Винпром от линията "Legio I", представени лично от технолозите на Винпром Свищов - Тихомир Петров и Гено Танев, а именно екзотично шардоне, изтънчен совиньон блан, елегантно розе и първокласно бренди, поднесени с кулинарни изкушения в гурме стил.

И тази година, един от основните акценти на коктейла бе артистичната програма, включваща музикални изпълнения на Бояна Желязкова в акомпанимент с Ясен Обретенов, както и римски легионери, които по традиция са неизменна част от събитието.

Събитието беше организирано от Студия Трансмедия, които за втора поредна година превърнаха "Fors Vinalia" в едно от най-изисканите винени събития у нас.

За финал на вечерта водещият Кин Стоянов поясни "Древните римляни са казвали, че във виното е истината, а днес ние твърдим, че във виното е силата!".

Share Tweet Pin it Share

Реклама »