С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Реклама

Сладоледен Фестивал vol.2 betahaus sofia

betahaus sofia
13 Юли 2016, 15:18
Share Tweet Pin it Share

Екипът на първото споделено работно пространство betahaus | sofia, организира за втора година сладоледен фестивал. Ще ви срещнат отново с най­вкусните натурални сладоледи, произведени в България и не само.

Фестивалът ще се проведе в събота на 16 юли от 14:00ч. до 19:00ч.

Към програмата на събитието се включва и дегустационно­демонстрационна работилница за сладолед с течен азот, организирана съвместно с Amuse Bouche. Тя ще започне в 18:00ч. Местата за нея са ограничени. Записването става тук.

Сладоледените участници тази година са Gelateria Naturale, Modica Artisan Chocolates Шоколатерия, Coppa della Maga Ice Cream, 100 грама сладки, Cottage Farm Alino, Медената къща и Power Pops ­ сладолед с кауза. Освен тях из пространството ще срещнете и Harmonica с пробиотичен бар, студените смутита на Frudada, сладките изкушения на Vanilla Kitchen и напитките на betacafe.

Онлайн фермерският магазин Farmhopping организира игра с награди за всички, които публикуват снимка на сладоледа, който са решили да се насладят, в Instagram, Facebook или Twitter, използвайки хаштагове #сладоледенфест2016, #betahaus, #farmhopping.

Повече информация около фестивала:

http://www.betahaus.bg/2016/сладоледите­на­фестивала­в­събота­и­ед/
https://www.facebook.com/events/547225645478722/

betahaus | sofia е първото споделено работно пространство в България, едно от най­големите в региона и гореща точка за събития. Част е от коуъркинг мрежа в Европа с клонове в Берлин, Барселона и Хамбург.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »