С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Персонализирано кафе: за тук или за вкъщи?

Съдържание от Martines
01 Декември 2023, 13:02
Share Tweet Pin it Share

Този текст е част от зимния брой на списание "Бакхус", който може да поръчате ТУК с доставка до избран от вас адрес или да го откриете заедно с Капитал (ако сте абонат), както и самостоятелно в Elephant Bookstore, веригите Inmedio и Relay, CASAVINO, La Cave du Moulin, SeeWines, ресторант Talents, Мини бар Гурко, Wine & Co., Imperial Gastrohub, Mahala Bookstore.

Семейна пекарна за кафе звучи като главен герой в романтичен коледен филм - и би могла да бъде и това, но всъщност Martines Specialty Coffeeshop украсява деня на хиляди хора през цялата година. Всеки сезон е красив, ако му добавиш чаша специално кафе за разкош.

"Ние внимателно набавяме висококачествени зърна от цял свят, като ги печем до съвършенство. Това, което ни отличава, е нашият ангажимент към знанието. Непрекъснато обучаваме екипа си и предлагаме на клиентите обучение за бариста, както и персонализирани кафе блендове", разказва усмихнатият Алекс. Той е сертифициран от Specialty Coffee Association пекар и с удоволствие ще изпече кафето спрямо вкуса и машината ви, за да го отнесете вкъщи.

Обаче няма да ви е лесно да си изберете, защото освен всевъзможни пакети със специализиран произход имат и зимно меню, което най-добре се пие на място, с чай лате, имуно лате и имуно кафе лате.
И понеже са застъпници на идеята "от фермата до чашата", а целта им е да развиват кафе познанията у нас, Martines пекат зърна и за B2B клиенти. Така че дали ще е чаша за тук, пакет за вкъщи или много пакети за компанията - мястото е едно.

Адрес: София, ул. Христо Белчев 1А
https://www.facebook.com/martinescoffeeshop
+359 888 454 288

Share Tweet Pin it Share

Реклама »