С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Chillii Hills

Chillii Hills
10 Октомври 2018, 11:45
Share Tweet Pin it Share
  Няма храна, която да не си отива с люто и рибата и морските дарове не правят изключение. A може ли да говорим за люто и да не поканим Chilli Hills, които специално за Бакхус Fish Fest ще направят премиера на нечовешкия си нов лют хит - саламурика - традиционна българска люта паста, характерна за североизточния регион на България. Това е една гореща добавка за всякакви морски храни като рибена чорба, миди, риба, скариди и много други.Всички продукти на Chilli Hills са 100% натурални, без съдържание на консерванти, оцветители и сгъстители, а продуктовата им гама надхвърля 40 различни артикула. Опитайте, чуйте, вижте, помиришете на щанда им на първия рибен фест в София на 13 октомври, през целия в Гранд Хотел София.ул. Солунска 29Всичко за Бакхус FishFest вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
1/2 снимки в галерията Няма храна, която да не си отива с люто и рибата и морските дарове не правят изключение. A може ли да говорим за люто и да не поканим Chilli Hills, които специално за Бакхус Fish Fest ще направят премиера на нечовешкия си нов лют хит - саламурика - традиционна българска люта паста, характерна за североизточния регион на България. Това е една гореща добавка за всякакви морски храни като рибена чорба, миди, риба, скариди и много други.
Всички продукти на Chilli Hills са 100% натурални, без съдържание на консерванти, оцветители и сгъстители, а продуктовата им гама надхвърля 40 различни артикула.
Опитайте, чуйте, вижте, помиришете на щанда им на първия рибен фест в София на 13 октомври, през целия в Гранд Хотел София.

ул. Солунска 29

Всичко за Бакхус FishFest вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>