С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Chilli Hills

Chilli Hills
16 Септември 2019, 12:53
Share Tweet Pin it Share
  Кой не знае Chilli Hills Farm, кой не е чувал за него? Първият български бранд за люти сосове и люти продукти от всякакво естество е сред най-бързо развиващите се млади компании в България и е лидер в производството и търговия на люти продукти.Марката Chilli Hills предлага собствено производство бутикови люти продукти като люти сосове, люти пасти, изсушени люти чушки. подправки, люти сладка, шоколади, занаятчийски люти бири, ракии и много други."От семка до бутилка" е слогана на бранда и означава, че контролират целия цикъл на производство от засаждане на семена на над 70 вида люти чушки, до отглеждането, обработката и предлагането им на пазара под формата на различни продукти.Всички продукти на марката са 100 % натурални.През 2018-та Чили Хилс откриха и собствен фирмен магазин в сърцето на София, който е и първия по рода си магазин в страната. През месец Май отвориха и фирмен магазин в центъра на емблематичния пловдивски квартал – Капана. Скоро идва и ред на Варна!За повече инфо, посетете www.chilli-hills.comFacebook: Chilli Hills FarmInstagram: ChilliHillsФирмен магазин: София, ул. "Солунска" 29Пловдив, ул. "Константин Стоилов" 25Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
1/6 снимки в галерията Кой не знае Chilli Hills Farm, кой не е чувал за него? Първият български бранд за люти сосове и люти продукти от всякакво естество е сред най-бързо развиващите се млади компании в България и е лидер в производството и търговия на люти продукти.

Марката Chilli Hills предлага собствено производство бутикови люти продукти като люти сосове, люти пасти, изсушени люти чушки. подправки, люти сладка, шоколади, занаятчийски люти бири, ракии и много други.

"От семка до бутилка" е слогана на бранда и означава, че контролират целия цикъл на производство от засаждане на семена на над 70 вида люти чушки, до отглеждането, обработката и предлагането им на пазара под формата на различни продукти.

Всички продукти на марката са 100 % натурални.

През 2018-та Чили Хилс откриха и собствен фирмен магазин в сърцето на София, който е и първия по рода си магазин в страната. През месец Май отвориха и фирмен магазин в центъра на емблематичния пловдивски квартал – Капана. Скоро идва и ред на Варна!

За повече инфо, посетете www.chilli-hills.com
Facebook: Chilli Hills Farm
Instagram: ChilliHills
Фирмен магазин: София, ул. "Солунска" 29
Пловдив, ул. "Константин Стоилов" 25

Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
3 Коментара
 • Profile preview
  hamiltonf
  09, 29, 17 Септември 2019, 09:29

  Къде се продават?

  https://uapostcards.org/?utm_source=fb&utm_medium=Facebook_Desktop_Feed&utm_campaign=ua-postcard_website-conversion_abo_upd-23&utm_content=eu-zone_feed_interest_charity_25-65_140923&fbclid=IwAR3ClQksNsxiXeov7KUie6sSWkd8tezQ8gjXihDiuml7rq9uUnWVUdnd9uA

  !
 • Profile preview
  koliok5
  08, 15, 17 Септември 2019, 08:15

  До nemisemisli

  може би защото сте свикнали на нишестените и моноглутаматените консистенции на други сосове?

  !
 • Profile preview
  nemisemisli
  13, 21, 16 Септември 2019, 13:21

  Браво на хората!
  Само един коментар - добавете плътност и по-богат вкус на сосовете си. На семейството ми ни стоят леко "плоски" (без да искам да обидя или умаловажа постиженията ви).

  Успех! :)

  !