С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Chucky's Coffee & Culture

Chucky s Coffee and Culture
17 Септември 2019, 00:00
Share Tweet Pin it Share
  Само допреди няколко години, повечето от хората наоколо щяха да кажат, че еталонът им за добро кафе е италианското еспресо. Иначе казано силно, горчиво кафе с възможно най-гъстата пяна на света.Днес, хората, които идват в Chucky’s ще кажат, че висококачественото еспресо трябва да бъде приготвено с кафе от точно определен регион и подходящ процес на обработка, за да не се налага да бъде препичано и да става горчиво. За гъстата пяна вече никой не обелва и дума. С отварянето си през 2014, Chucky’s се превърна в първото място в София, където не просто се приготвя внимателно селектирано кафе, отглеждано в някои от най-добрите ферми по света, а се говори с удоволствие, любопитство и любов за кафето като култура. И се пие, разбира се. Откакто Chucky’s отвори врати, опитахме заедно повече от 150 сорта кафе и изпихме над 8 тона. Тоест, вие ги изпихте.Та, ако днес трябва да се представим накратко на някого, ще му кажем, че Chucky’s е всичко онова, което прави хубавото кафето още по-хубаво – от подбора, изпичането и смилането до приготвянето, поднасянето, разговорите за него, срещите заради вкуса на най-доброто капучино в града и разни такива хубави неща. Ще предупредим, също така, че не приготвяме нито италианско, нито българско, а просто адски добро еспресо. ул. "Христо Белчев" 29, Софияул. "Казбек" 61, Софияул. "20 април" 13, СофияВсичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
1/3 снимки в галерията Само допреди няколко години, повечето от хората наоколо щяха да кажат, че еталонът им за добро кафе е италианското еспресо. Иначе казано силно, горчиво кафе с възможно най-гъстата пяна на света.

Днес, хората, които идват в Chucky’s ще кажат, че висококачественото еспресо трябва да бъде приготвено с кафе от точно определен регион и подходящ процес на обработка, за да не се налага да бъде препичано и да става горчиво. За гъстата пяна вече никой не обелва и дума. С отварянето си през 2014, Chucky’s се превърна в първото място в София, където не просто се приготвя внимателно селектирано кафе, отглеждано в някои от най-добрите ферми по света, а се говори с удоволствие, любопитство и любов за кафето като култура. И се пие, разбира се. Откакто Chucky’s отвори врати, опитахме заедно повече от 150 сорта кафе и изпихме над 8 тона. Тоест, вие ги изпихте.

Та, ако днес трябва да се представим накратко на някого, ще му кажем, че Chucky’s е всичко онова, което прави хубавото кафето още по-хубаво – от подбора, изпичането и смилането до приготвянето, поднасянето, разговорите за него, срещите заради вкуса на най-доброто капучино в града и разни такива хубави неща. Ще предупредим, също така, че не приготвяме нито италианско, нито българско, а просто адски добро еспресо.

ул. "Христо Белчев" 29, София
ул. "Казбек" 61, София
ул. "20 април" 13, София


Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
Ключови думи:  Chucky's, кафе, фестивал