С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Bakalia The Greek Deli

Bakalia The Greek Deli
25 Септември 2019, 18:20
Share Tweet Pin it Share
  Γεια σας! Bakalia е нашето спасение, когато не можем да стигнем до Гърция. Магазинът предлага автентични и традиционни гръцки продукти в самия център на София още от 2011 година.  На рафтовете можете да откриете качествени хранителни стоки от всички краища на Гърция, приготвени с желание и знание, чрез ръчни техники за производство и посредством традиционни рецепти. Повечето от тези продукти не съдържат консерванти, като в много от случаите използваните суровини са с биологичен произход. По време на Бакхус Fish Fest 2 Bakalia ще ви заведе на ароматно и вкусно пътешествие из Гърция, на което ще опознаете невероятните деликатеси и изкушения на гръцката кухня. ул. "Княз Борис I" № 104 Понеделник - петък: 8:30 ч. - 20:00 ч.,Събота: 9:30ч. до 17:00ч.Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
1/4 снимки в галерията Γεια σας! Bakalia е нашето спасение, когато не можем да стигнем до Гърция. Магазинът предлага автентични и традиционни гръцки продукти в самия център на София още от 2011 година.

На рафтовете можете да откриете качествени хранителни стоки от всички краища на Гърция, приготвени с желание и знание, чрез ръчни техники за производство и посредством традиционни рецепти. Повечето от тези продукти не съдържат консерванти, като в много от случаите използваните суровини са с биологичен произход.

По време на Бакхус Fish Fest 2 Bakalia ще ви заведе на ароматно и вкусно пътешествие из Гърция, на което ще опознаете невероятните деликатеси и изкушения на гръцката кухня.

ул. "Княз Борис I" № 104
Понеделник - петък: 8:30 ч. - 20:00 ч.,
Събота: 9:30ч. до 17:00ч.

Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>