С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Винарско имение Драгомир

Винарско имение Драгомир
19 Септември 2018, 17:04
Share Tweet Pin it Share
  Създаването на Винарско имение Драгомир е осъществената мечта на Наталия Гаджева и Константин Стоев, които от самото начало на избата променят представите за българското вино. Бутиковота изба произвежда лимитирани количества, които се бутилират еднократно. Елегантността и неподражаемият почерк на вината се дължат на екипа на избата, благодарение на който Драгомир присъства редовно в класацията за най-добрите български вина. По време на фестивала ще ги откриете на щанда на DiVino.Всичко за Бакхус Fish Fest вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОНЛАЙН ОТ ТУК:
1/2 снимки в галерията Създаването на Винарско имение Драгомир е осъществената мечта на Наталия Гаджева и Константин Стоев, които от самото начало на избата променят представите за българското вино. Бутиковота изба произвежда лимитирани количества, които се бутилират еднократно. Елегантността и неподражаемият почерк на вината се дължат на екипа на избата, благодарение на който Драгомир присъства редовно в класацията за най-добрите български вина. По време на фестивала ще ги откриете на щанда на DiVino.

Всичко за Бакхус Fish Fest вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОНЛАЙН ОТ ТУК:

Ключови думи:  вино, фестивал