С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Винени приложения за iPhone

Бакхус
05 Март 2009, 11:45
Share Tweet Pin it Share

Виното е сериозна тема, защото далеч не опира само до червено и бяло. Напротив, когато пие вино, човек се среща с объркваща гама видове, региони, реколти и куп терминология. Затова от издания като Wine Enthusiast Magazine и Drynk са подготвили за най-големите ентусиасти приложения, които да свалят на своя iPhone  или iPod Touch. Te варират от такива за съвсем начинаещи, но с достатъчно желание да се научат, и предлагат оптимални комбинации между качество и цена, според индивидуалните предпочитания. За тези които не знаят какво да търсят Wine Enthusiast Guide предлага "Вино 101", списък, с който могат да се консултират.
Wine Snob дава възможност да се следят вече опитаните вина и да им се дават лични оценки. Предлага основни дефиниции, както и полезни съвети за комбинирането на вино с храна - "пробвайте Бароло с агнешки котлет, но не с агнешко бутче").
Подробно описание на приложенията и техните качества можете да видите на сайта на Macworld.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  вино, дегустации, купувачи

Реклама »