С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Първият български онлайн гастроном "отвори врати"

Бакхус
04 Ноември 2010, 15:24
Share Tweet Pin it Share

Тези дни официално бе открит първият български онлайн гастроном - Citymarche.eu. Магазинът ще предлага асортимент от около 3 хил. пресни, замразени, консервирани и сушени продукти, с гарантиран произход и проверено качество. Поръчки ще могат да бъдат правени по всяко време на денонощието, като доставката ще се прави на посочени от клиента адрес и време.

Екипът на "Сити марше" вече 13 години доставя продукти за редица престижни ресторанти и хотели в България, включително Кемпински Хотел Зографски, Гранд Хотел София, Хилтън и Енотека Уно. "Започнахме с един малък фризер и асортимент от 10 продукта. А днес разполагаме със собствени складове, хладилни камери, специализиран хладилен транспорт за доставка на храна и огромна гама от продукти", сподели Румяна Гарванска – управител на Сити Марше.

Екипът на гастронома се надява, че електронната му версия ще улесни значително пазаруването за много хора, както и домашното готвене, с помощта на специална секция със рецепти, ингредиентите за всяка от които могат да бъдат поръчани от магазина.

Премиерата на сайта www.citymarche.eu се състоя в сряда в столичния ресторант "Крим", който също е сред редовните клиенти на "Сити марше".

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    Meister Eckhart
    09, 09, 06 Ноември 2010, 09:09

    разгледах сайта и честно казано очаквах доста по-щедър асортимент

    the devil is in the data

    !

Реклама »