С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Вино с хеви-метъл нотки

Бакхус
05 Октомври 2011, 13:54
Share Tweet Pin it Share

Тежката музика и сериозните вина явно вървят добре заедно. След като наскоро рок-ветераните AC/DC пуснаха на пазара собствено вино, същото реши да направи и хеви-метъл групата Motörhead. Едноименното вино е автстралийски шираз, реколта 2010, и е дело на южноавстралийската изба Broken Back Winery.

Според производителите му, Motörhead Shiraz 2010 е било специално избрано от рокерите заради "плодовите си аромати, оттенъци на ванилия, боровинки, сливи, евкалипт и лакрица във вкуса, както и с меките, заоблени танини".

Самата група препоръчва виното им да се пие заедно с агнешки котлети с чесън и розмарин. Основателят на Motörhead, легендарният басист Фрейзър "Леми" Килмистър, обаче предупреждава: "Моят съвет е - подхождайте към това вино предпазливо. Все пак виното е измамно, всичко може да се случи".

Motörhead Shiraz 2010 вече е усляп да пожъне успехи в Скандинавия, където и феновете на групата са немалко, а сега ще се опита да завоюва позиции във Великобритания, родината на рокерите.

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Profile preview
    ivcata
    14, 48, 06 Октомври 2011, 14:48

    по-рядко

    !
  • Profile preview
    seabank.eu
    12, 53, 06 Октомври 2011, 12:53

    а,в българия ?

    !

Реклама »