С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Всеки, с когото Трейси Емин е вечеряла

Бакхус
22 Ноември 2013, 16:10
Share Tweet Pin it Share

В седмицата, в която картина на Франсис Бейкън стигна рекордните 142 милиона долара на аукцион в Ню Йорк, лондонският ресторант "34" представи пред отбрана публика резултата от партньорството си с прочутата концептуална авторка Трейси Емин.

Емин, която е най-известна с инсталацията си "Всеки, с когото съм спала между 1963 и 1995", и преди е работила със собственика на ресторант "34" Ричард Каринг. Тя е автор на картина, предназначена за колибката на кучето му. Сега сътрудничеството им се е задълбочило, Емин говори за него като за "креативно приключение". Тя е автор на новия интериор на заведението, нейни картини ще красят стените му в продължение на година. Дебютната изложба съдържа 12 нейни творби. До Коледа, когато ще бъде отворено за широката публика, заведението ще работи само за частни партита.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »