С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Как не е бил измислен по-рано?

Бакхус
11 Декември 2013, 11:57
Share Tweet Pin it Share

Когато се изправим пред добро приспособление, можем само да се чудим как не е било открито по-рано. Така смятат от Food Republic и ни уверяват, че рол-он диспенсърът за зехтин е точно такъв: не знаеш, че си имал нужда от него, но влезе ли веднъж в дома ти, става част от всекидневието.)

Шишето е работа на хърватското дизайнерско бюро Oaza, направено е от стъкло, дърво и корк и работи на същия принцип като рол-он дезодорантите. С него лесно покривате препечените филийки с фин слой зехтин, ако искате още, просто минавате няколко пъти с шишето.

Направен изцяло от естествени материали, зехтиновият рол-он има всички данни да се превърне в must have - смятат от Food Republic. Те дори препоръчват докато диспенсърът мине в масово производство да си приспособим празно шише с топче за целта - не е така красиво, но върши работа.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »