С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Найджела Лоусън се завърща на екран

Бакхус
07 Януари 2014, 16:33
Share Tweet Pin it Share

Напоследък името на Найджела Лоусън - сексапилната британска готвачка и знаменитост се споменаваше във връзка с шумния й развод с британския милиардер Чарлз Саачи, последван от съдебен процес срещу бившите й асистентки. Лоусън бе призована като свидетел и принудена да отговаря на неприятни въпроси от лично естество. По време на процеса, открита подкрепа за домашната богиня демонстрира министър председателят Дейвид Камерън.

За радост на многобройните почитатели на Лоусън тя ще участва в нов сезон на предаването Taste.

То е нещо като кулинарна версия на Х фактор. А в ролята на съдия и ментор на участниците освен Лоусън, участва и друг знаменит гастроном - Антъни Бурдейн. В журито са още  френският шеф Людо Лефевр и Маркус Самуелсън, който редовно влиза в класацията Топ 50 за най-красиви мъже на сп. Пийпъл.

Участниците се подбират "на сляпо" след като съдиите са опитали една-единствена лъжица от тяхно ястие. В надпреварата участват както професионални готвачи, така и любители.

Продуцентите на досегашните два сезона залагаха на изпитаната схема лошо ченге-добро ченге - изпълнявана от Бурдейн и Лоусън. След скорошните й признания за употреба на кокаин и марихуана обаче не е ясно как ще се развят екранните роли.

Друга новина около Найджела е, че  трудностите в личния й живот ще бъдат филмирани, а за ролята на известната ТВ водеща се спряга не по малко фамозната Анджелина Джоли.

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Profile preview
    Нефертити
    23, 08, 14 Януари 2014, 23:08

    Може ли да готви?

    Предразсъдъците са за ограничените.

    ! Оценка
    -1
  • Profile preview
    izabell
    16, 40, 08 Януари 2014, 16:40

    Красиви жени готвят изкушително,ще е някакво ново явление.

    ! Оценка
    -1

Реклама »