С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Територия на светотатството - вино в кен

Бакхус
19 Февруари 2014, 15:39
Share Tweet Pin it Share

Винените сноби надали са подозирали, че е възможно по-голямо светотатство от вино в кутия. Но ето че Union Wine Co.'s от Орегон са дръзнали да приложат удобството, което кенът предлага, към виното.

Благодарение на кена, цената за опаковка и транспортиране пада значително, като добавим и по-ниския въглероден отпечатък - излиза, че не е чак толкова срамно да надигаш винен кен на открито.

Колкото до съдържанието, т.е. виното - компанията предлага своите пино гри и пино ноар, които имат по 87 точки от Wine Enthusiast за реколтата 2011.

Виното в кен дебютира през септември 2013 и досега никой не е отбелязал дали металът повлиява на вкуса и аромата.

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
 • Profile preview
  Albena Shkodrova
  15, 14, 02 Март 2014, 15:14

  Виното да бъде съхранявано и транспортирано в кен- хм, зависи какво е виното, и колко бързо създателите му предполагат да се изпие - но да речем, че това е допустимо. Ама да се пие виното от кен или от чаша като на снимката --- ей ТОВА е светотатство. Кенът като че е направен точно, за да може човек да не поеме никакъв аромат с носа си. А какво е виното без нос?

  !
 • Profile preview
  КМЕТ В СЯНКА
  15, 27, 27 Февруари 2014, 15:27

  против

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!

  ! Оценка
      +1
 • Profile preview
  izabell
  17, 16, 19 Февруари 2014, 17:16

  Недопустимо,но...може да се опита:)

  ! Оценка
  -1

Реклама »