С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Предречено от дон Хосе

Бакхус
27 Февруари 2014, 15:19
Share Tweet Pin it Share

Испанският готвач, собственик на ресторанти и тв водещ Хосе Андрес планира да разшири кулинарната си империя с верига за бързо хранене.

Андрес, който притежава няколко скъпи ресторанта в Щатите и Пуерто Рико, е разкрил пред Vanity Fair, че планира в следващата година и половина да се занимава с  фаст-фуд ресторантьорство.

"Вярвам, че това е възможност за готвачите да кажат повече по въпроса как ще се изхранва населението на планетата. Ще го постигнем чрез ресторантите за бързо хранене. Гарантирам ви, че през следващите 10-20 години ще виждате все повече фаст-фуд ресторанти, управлявани от известни готвачи."

На въпроса какво го е развълнувало в този тип заведения и храна, Андрес отговаря: "Кого бихте предпочели да организира менюто ви - клоун - при всичкото ми уважение към господин Макдоналд - или професионален готвач? Мисля, че отговорът е много лесен."

Престои да се разбере дали шеф Андрес ще си партнира с някоя от големите фирми в бранша или ще отвори собствена ресторантска верига.

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    КМЕТ В СЯНКА
    14, 02, 28 Февруари 2014, 14:02

    ще видим

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!

    ! Оценка
        +2

Реклама »