С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Да ти се прииска да си ги запазиш

Бакхус
04 Март 2014, 16:03
Share Tweet Pin it Share

Дори и в най-добрия случай, самолетната храна не е нещо, което остава в съзнанието (независимо от класата). Затова пък от авиокомпанията Ер Франс са решили да направят впечатление с приборите за хранене.

Редизайнът е работа на каталонския дизайнер Евгени Китлет. Серията е издържана в бяло с елегантни червени акценти. Те са произведени от биоразградима пластмаса, а за първа класа - от метал.

При новите прибори употребата на суровини ще се намали в 30%, което е впечатляващо предвид факта, че компанията сервира 14 милиона комплекта на година.

Китлет е конструирал и отделен комплект за деца (или скучаещи възрастни), от чиито части може да се сглоби самолетче.

Естествено онова, което е в чинията, е по-важно от самата нея. Но приборите на Китлет доказват, че отношението може да промени даже самолетната храна.

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Profile preview
    КМЕТ В СЯНКА
    18, 56, 14 Март 2014, 18:56

    не е впечатляващо, особено за първа класа.

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!

    ! Оценка
        +1
  • Profile preview
    izabell
    22, 35, 04 Март 2014, 22:35

    Важно за самолетната храна да е да е на хапки:)

    !

Реклама »