С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

И претендентите за Ресторант на годината 2013 са...

Бакхус
30 Април 2014, 14:13
Share Tweet Pin it Share

Няколко седмици преди официалната церемония на конкурса "Ресторант на годината" на списание "Бакхус" е време да споделим и кои са и двадесетте ресторантa, които ще се борят за отличие в общо шест категории: "Ресторант на годината", "Авторска кухня", "Най-добра селекция на напитките", "Най-добър хотелски ресторант", "Вкусно място", "Дебют" (нов ресторант функционирал поне 6 месеца в рамките на 2013 г.).

И така, ресторантите в ТОП 20, които нашето жури от дегустатори избра са (по азбучен ред):  

Лаванда
Московска 15
Преди 10
Филипополис
Хеброс
Atelier
Aubergine
Chef's
Cinecitta
Diwine
Este
EGO
L'instant
Lazy
Red canape
Rosé, Бургас
Rosé, София
Sage
Shades of red
Talents

Очаквайте скоро и номинациите за всяка от категориите, а наградите ще бъдат обявени на специална церемония в края на май 2014 г.

Конкурсът "Ресторант на годината" е сред целогодишните инициативи на "Бакхус" за утвърждаване на гурме културата в България. Класацията на най-добрите ресторанти у нас стартира за първи път през 2001 г. и днес е престижно отличие за ресторантьорите, готвачите и сомелиерите, което екипът на списание "Бакхус" и неговите читатели им присъжда всяка година.

Целта на конкурса е насърчаване и развитие на високи професионални стандарти в българските ресторанти. Той допринася за създаване на критерии сред клиентите за оценка на качествени храни, напитки и обслужване и прави по-лесен избора им на заведение за хранене.
В конкурса участват всички заведения, които през последната година са привлекли вниманието на екипа на "Бакхус" и мрежата от независими автори, консултанти и приятели на медиата.

Специален екип на "Бакхус" наблюдава и оценява ресторантите чрез анонимни посещения. Той се състои от анонимни наблюдатели в София и различни градове на страната, които са избрани от редакцията на списанието заради познанията си и опита си.

Share Tweet Pin it Share
5 Коментара
  • Profile preview
    zam18367449
    01, 08, 22 Май 2014, 01:08

    не разбирам, направих си регистрация и след като си влезнах в профила ми изписа на екрана долу "от този профил вече е гласувано,Благорим ви." ?????????????????????????????????????

    ! Оценка
        +1
  • Profile preview
    mrinski
    12, 48, 16 Май 2014, 12:48

    Здравейте,

    само с покани ли е? Много бих искала да присъствам на церемонията.

    Благодаря

    ! Оценка
    -1    +1
  • Profile preview
    Нефертити
    22, 25, 30 Април 2014, 22:25

    EGO ми харесва! Успех! :)

    Предразсъдъците са за ограничените.

    ! Оценка
    -4    +6
  • Profile preview
    izabell
    20, 55, 30 Април 2014, 20:55

    Сигурно са много добри.Надпреварата ще е оспорвана.

    ! Оценка
    -3    +3
  • Profile preview
    BarBQ
    15, 33, 30 Април 2014, 15:33

    Филипополис! Успех!

    ! Оценка
        +4

Реклама »