С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Дом Периньон ще надживее айфон

Бакхус
12 Май 2014, 13:31
Share Tweet Pin it Share

Шефът на фирмата за луксозни стоки LVMH,притежаваща Дон Периньон, заяви, че бъдещето на компанията е ясно и бляскаво, че след 20 години пак ще се пие Дом Периньон, а айфон може и да не съществува.

В интервю пред CNBС Бернар Арно, който е начело на концерна LVMH, казва: "Често сравнявам нашия бизнес с други бързо изгряващи индустрии. Много се възхищавам например от Епъл и айфон. Самият аз имам айфон но дали след 20 години хората още ще използват айфон? Може би не. Може да имаме различен продукт, нещо ново, по-иновативно. Но пък съм напълно сигурен, че и след 20 хората още ще пият Дом Периньон."

Първото кюве Дом Периньон е било произведено през 1921 - относително скоро в сравнение с останалите пенливи вина от портфолиото на LVMH. За сравнение шампанското Рюинар се произвежда от 1729.

Монахът, дал името си на шампанското, е открил за първи път някои техники на винопроизводството през ХVІІ в и Арно вярва, че тези корени в миналото са залог за бъдещето на различните брандове на LVMH.

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
 • Profile preview
  izabell
  20, 12, 18 Май 2014, 20:12

  Абсолютно.Дом Периньон на всеки празник;)

  !
 • Profile preview
  bramasole
  20, 54, 12 Май 2014, 20:54

  "Дом Периньон" е класика в шампанското и ще се пие, въпросът е кой може да си позволи да пие точно тази марка.
  "Вьов Клико" е също качествено пенливо вино, на което човек може да се наслади на личен празник.

  "Най-големият враг на познанието не е невежеството, а илюзията за познание." Стивън Хокинг

  ! Оценка
      +2
 • Profile preview
  BarBQ
  16, 06, 12 Май 2014, 16:06

  Е, много ясно. Тоя намерил какви неща да сравнява. Периньона винаги ще се пие, а смартфоните може да са заменени от други устройства, но това не значи, че iPhone ще спре да съществува.

  ! Оценка
      +2

Реклама »