С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Вината на Вестерос - колекция за филмови фенове

Бакхус
11 Юли 2014, 09:21
Share Tweet Pin it Share

Като всяка мащабна фентъзи поредица и "Игра на тронове" има френетични почитатели, готови с часове да разискват телевизионната адаптация на книгите на Дж. Мартин.

Сериалът "Игра на тронове", характеризиран от създателите си като кръстоска между "Властелинът на пръстените" и "Семейство Сопрано", е сред най-успешните проекти на НВО. Преди време компанията участва в създаването на  специалната тематична бира, на чийто етикет се чете "Валар моргулис" - фраза на старовалириански, език който се познава от познавачите на сагата.

А австралийска рекламна агенция подготвя представянето на колекция от 12 бели и червени вина за любителите на историята. Всяка от бутилките е кръстена на някои от родовете или героите на повествованието. Към колекцията върви и серия специално създадени чаши.

Проектът "Вината на Вестерос" не се реализира в сътрудничество с НВО или Джордж Мартин.

В експозето, представящо колекцията се казва: "Игра на тронове" върви добре с две неща: вино и писъци. Писъците се продават трудно, затова ние се заехме с виното."

Бутилките се продават на цена от 20 долара, колекцията ще бъде представена успоредно с премиерата на пети сезон на сериала, планирана за април 2015 г.

Share Tweet Pin it Share
Коментар
  • Profile preview
    izabell
    19, 28, 21 Юли 2014, 19:28

    Наздраве!!

    !
  • Profile preview
    Нефертити
    23, 17, 18 Юли 2014, 23:17

    Наздраве!

    Предразсъдъците са за ограничените.

    !
  • Profile preview
    BarBQ
    17, 21, 11 Юли 2014, 17:21

    20 доларчета е екстра цена.

    ! Оценка
        +1

Реклама »