С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

"Бакхус" 150 е от днес в магазините и онлайн

Бакхус
09 Октомври 2014, 22:32
Share Tweet Pin it Share

"Бакхус" стана едновременно на 15 (години) и на 150 (броя). Което и от двете решите да празнувате, сме съгласни! Всеки повод за празник е добре дошъл и трябва да бъде уважаван, казва нашият весел бог.

С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама.  Представяме ви ги в цялото им великолепие, заедно с историите им, кулинарния им почерк и истинските им "аз", изнамерени в неочаквани ситуации – някои от тях изенадаха и нас, и самите тях.

Погледнали сме назад към вината, които през последните години с новаторство, качество или по други начини променяха историята на българското вино. Видяли сме и изникването на българския винен туризъм в перспективата на нашите петнайсет (и неговите десет) начални години.

В броя, който може да намерите на пазара още тази събота, ще можете да разлистите и менюто на предстоящата Седмица на есенната кухня на "Бакхус" – с много кестени и тиква, и те поставени в изненадваща среда.

Подаваме ви ръка за разходка из средновековните и ренесансовите кухни на френските замъци, където ще ви покажем плашещи и разтапящи сърцето тайни.

Завършваме с рупор в ръка – през него разказваме за тревожното изчезване на българския домат, и заедно със Slow Food-България, които пък празнуват 10 години, се надяваме тенденцията да се обърне.

Накратко - ще можете да се посмеете и да покрещите заедно с нас, след това е важно да хапнем добре и да доживеем в блаженство до следващия брой на любимото ни списание.

БАКХУС 150 можете да намерите от събота, 11 октомври в специализираните вериги Inmedio и Relay, в CASAVINO, във веригите хипермаректи Кауфланд, Билла, Пикадили и Фантастико, както и в бензиностанции OMV. Списанието може да бъде купено и онлайн на bacchus.bg/150 или тук:

                                     Image and video hosting by TinyPic

Share Tweet Pin it Share
Коментар
  • Profile preview
    Simeon Borissov
    11, 34, 25 Октомври 2014, 11:34

    Congrats , Bachus!
    Търча да купя юбилейния брой, отдавна вече не ви получавам...
    Дръжте така!

    Be3Al2(Si6O18)

    ! Оценка
        +3
  • Profile preview
    BarBQ
    18, 22, 10 Октомври 2014, 18:22

    Честит юбилей. : )

    *Ще ми се да публикувате новини по-често.

    ! Оценка
    -1    +9

Реклама »