С огромен принос в развитието на съвременната кулинарна култура в България, Андре Токев е отговорен за първите седем години на националния fine dining – за появата му, прохождането, създаването на обноски,  култивирането на вкус.
Той полага и последователни усилия за изграждането на професионалната общност на готвачите - слага на дневен ред необходимостта те, както и всички професионалисти от бранша, да работят съвместно и да се учат един от друг. 
Той издигна престижа на професията, създаде Българската асоциация на професионалните готвачи и чрез нея има заслуга за допускането на страната до участие в престижния международен конкурс Bocuse d’Or.
БАКХУС 150 можете да намерите в специализираните вериги Inmedio и Relay, в CASAVINO, във веригите хипермаректи Кауфланд, Билла, Пикадили и Фантастико, както и в бензиностанции OMV. Списанието може да бъде купено и онлайн на bacchus.bg/150 или тук:
                                    
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
						
						
			
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
							
. 
20, 32, 28 Декември 2014, 20:32
Някои готвачи са останали ненаучени...
Предразсъдъците са за ограничените.
+2